LiganBlogg

LiganBlogg

LiganBlogg

En blogg om det som händer inom Ligan, svenska kyrkans unga i Vällingbys ungdomsgrupp.
Framförallt LiganOnsdag men också blänkare från allt annat som händer.

TJENA BABY!

LägerPosted by Bengt Sunday, February 26 2012 19:28:43
Första skiddagen avklarad. Om vi har bränt lagg!
Dagen började med en supergod frukost, efter frukosten fortsatte vi med andakt, dagens tema är "våga vara den du är". Med skidkläderna på drog vi till Trillevallen. Backen var perfekt pistad, snön var inte för hård, men inte heller jättelös, så även den var perfekt!
På tal om perfekt, den nya värmestugan är så sjuuuukt läcker! Så himla fräscht och underbart. Den nya sitsliften va också sjukt frän! LOVE IT!
Första åket tog vi det lite lugnt (eller vi skulle ta det lugnt), började med mittenbacken. Efter några härliga åk rörde vi oss mot sitsliften, lite långsam, men den får Trillevallen att se så mycket större ut, supernice!
Efter en toppendag i backen med ett sista åk som gick toppenbra så sitter vi nu här vid matbordet efter en jättegod middag (lax och potatis, sen blåbärspaj!). Snart är det poängjakt som gäller. Undrar vad vi kommer få göra för sjuka grejer :/.
Hahah nää men det kommer nog bli riktigt kul! :D
Om fem min är det samling så ska passa på att dricka lite vatten, få lite mer skön massage av patrick och sen vinna poängjakten! WIHOO! Dom som hamnar i mitt lag kommer att vara sjukt lottade.
Tre min kvar nu, så see you later alligator!
kramis kramis,
LIGANLINDA!!! :D <3


  • Comments(1)//liganblogg.liganvallingby.se/#post178